Café Jäger & More
is dé feest locatie bij uitstek.

Met aangepaste muziek, gezellige ambiance en met veel plezier in ons werk, zorgen wij ervoor dat uw feestje een geslaagd feestje wordt!

Wat onze bezoekers vertellen op Facebook!

Gisteravond een vrijgezelle feestje bij jullie gevierd! Het was super gezellig. Leuke locatie en het personeel was allemaal even vriendelijk! Drankjes en lekkere hapjes in overvloed. Jäger & more heel erg bedankt! 

Alles was goed verzorgd door Roland en Diana Knops en personeel. Deden nergens moeilijk om en stonden voor je klaar voor het feest met vragen die je had, TOP! Het is een aanrader voor een gezellig feestje.

Verjaardagsfeest gevierd tgv 70e verjaardag van mijn moeder. Naar eigen inzicht mogen aankleden en versieren en alles in goed overleg geregeld! Goede sfeer, zeer behulpzaam, alles optimaal verzorgt, zeker een aanrader!

Roland en Diana, wat hebben wij genoten van het feestje. Goede sfeer en de drank was optimaal verzorgd. Niemand is wat te kort gekomen. Ik zelf heb nergens naar om hoeven kijken, precies zoals je eigen feestje hoort te zijn.
Dank jullie wel!!

Zaterdag Abraham" feestje gevierd bij Jäger&More. Super leuke locatie. Diana en Roland doen er echt alles aan dat het ook echt 1 groot feest wordt. We hebben genoten. Super bedankt

Wil jager en more nog bedanken voor de goede service op mijn 50ste verjaardag. Ook dankzij jullie een geslaagde avond!

CAFÉ IESBAR JÄGER & MORE

Maasbanderkerweg 28, 6171 RT Stein, M 06 - 215 98 168, E info@cafejagerandmore.nl