CAFÉ JÄGER & MORE FEESTLOCATIE BIJ UITSTEK

Café Jäger & More is dé feest locatie bij uitstek.
Unieke All-Inclusive formule!

Jäger & more, voortgekomen uit een passie en verzamelwoede voor alles wat met Jägermeister te maken heeft. En natuurlijk de liefde voor de IJS en IJSkoude smaak. Met aangepaste muziek, gezellige ambiance en met veel plezier in ons werk, zorgen wij ervoor dat uw feestje een geslaagd feestje wordt! Wij zijn geopend voor besloten feestjes en partijen tegen een héél schappelijke prijs.

Roland en Diana Knops

Heerlijke buffetten

U kunt kiezen uit verschillende warme en koude buffetten, volledig naar wens samengesteld, perfect aansluitend bij uw feest of evenement.

Gezellige feestlokatie

Café Jäger & More is een authentiek café wat geheel omgetoverd is tot een gezellige Jägermeister Stube, met aangepaste muziek en een gezellige ambiance.

Consumpties inbegrepen

Bij alle All-inclusive formules is het gebruik van álle consumpties, incl. mixdranken en gedestilleerd inbegrepen! Wij zorgen ervoor dat uw feestje een geslaagd feestje wordt!

All Inclusive formules (vanaf 25 personen)

Type Jäger

22,50 p.p.
  • Borrelnootjes, blokjes kaas en worst voor op tafel. Snacks met div. sausjes. Zolang er trek is, wordt er met de snacks rond gegaan. Dit komt meestal neer op 5 à 6 rondes.

Type More

25,00 p.p.
  • Borrelnootjes. Goulash of Kippenragout met stokbrood en rijst en stuk fruit. (Buffet)

Type Jäger & More

27,50 p.p.
  • Borrelnootjes. Frites met zuurvlees en kroket, frikandel of bami blok. Met mayonaise, curry, chilisaus en uitjes (Buffet). Indien uit geserveerd met een puntzak € 28,50.

Type Royaal

30,00 p.p.
  • Borrelnootjes. Gedurende de avond diverse warme en koude hapjes., zoals: saucijzenbroodje, saté met stukje stokbrood, zalm of tonijnsalade, minipizza (piccolini), kippepootje, enz. Variërend per seizoen en afhankelijk van aanbod.

Bij alle types is het gebruik van álle consumpties, incl. mixdranken en gedestilleerd inbegrepen!! De all-inclusive formule gaat in om 20.00 uur en eindigt om 02:00 uur. (Andere tijden, met een eventuele meerprijs zijn bespreekbaar. bv. een zondagmiddag). Alle arrangementen zijn uit te breiden met koffie / thee en vlaai. Hiervoor tellen wij een meerprijs van €4,50 p.p.

Mocht uzelf iemand kennen, of wilt uzelf het eten verzorgen, dan is dit ook mogelijk. De All-inclusive prijs is dan €19.50 p.p. De extra kosten i.v.m. voorbereidingen, extra personeel, koeling en afvalkosten zijn dan €100,-. Alle opties, combinaties of andere mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Download onze prijslijst

CAFÉ IESBAR JÄGER & MORE

Maasbanderkerweg 28, 6171 RT Stein, M 06 - 215 98 168, E info@cafejagerandmore.nl